Αχιλλέας Studios

Η παραλία μπροστά στα δωμάτια


Η παραλία:Προσφέρουμε δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες για τους ένοικους των δωματίων μας, μπροστά στην παραλία!

Η παραλία μας φέρνει πιο κοντά!

Γνωρίζατε ότι τα Achilleas Studios βρίσκονται ακριβώς μπροστά στην παραλία;

Ρωτάτε για την παραλία μας και σας απαντάμε:

Πόσο μακριά είναι η παραλία από τα studios;
- Περίπου 20 μέτρα.

Μεσολαβεί αυτοκινητόδρομος ανάμεσα στην παραλία και στα studios;
- Όχι. Ο παραλιακός δρόμος Λευκάδας - Νυδρίου περνάει μπροστά από τη ρεσεψιόν των Στούντιος Αχιλλέας και από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου έως την παραλία μεσολαβεί μόνο το κτίριο με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και το καφέ μας.

Είναι παραλία με βότσαλα ή με άμμο;
- Είναι μια καθαρή αμμώδης παραλία με ελάχιστα φύκια μέσα στη θάλασσα.

Η παραλία μπροστά από τα δωμάτια σηκώνει συχνά κύμα;
- Σπάνια, μόνο αν ο καιρός δεν είναι καλός αλλά ακόμη και τότε, τα κύματα είναι πολύ μικρά. Η συγκεκριμένη παραλία προστατεύεται φυσικά από άσχημο καιρό και ανέμους καθώς βρίσκονται μπροστά τα Πριγκηπονήσια Λευκάδας.
(Πριγκηπονήσια: Σύμπλεγμα μικρών νησιών που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Λευκάδας, στα ανοιχτά του Νυδρίου. Στο σύμπλεγμα συμπεριλαμβάνονται τα νησιά: Μεγανήσι - το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος - ο Σκορπιός, το Σκορπίδι, η Σπάρτη, η Μαδουρή, το Χελώνι και το νησί Τσοκάρι.

Η παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο βαθαίνει απότομα όπως οι παραλίες στη δυτική πλευρά της Λευκάδας ή μήπως είναι πολύ ρηχή;
- Η παραλία μπροστά από το καφέ και τα δωμάτιά μας βαθαίνει φυσιολογικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για απότομο βάθος - όπως συμβαίνει με τις παραλίες στη δυτική πλευρά της Λευκάδας - καθώς περικλείεται σε καταπράσινο φυσικό κολπίσκο.
Μάλιστα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της παραλίας την κάνει ιδανική και για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολύ καλό κολύμπι αλλά και για παιδιά.

Ποια είναι η θέα μου όταν βρίσκομαι στην παραλία σας;

- Στο βάθος μπροστά σας, θα αντικρίσετε το διάσημο νησί "Σκορπιός" (αρχικής ιδιοκτησίας του 'Ελληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση) και στα δεξιά και μπροστά του θα δείτε το καταπράσινο νησί "(η) Μαδουρή" (που άνηκε αρχικά στον διάσημο Έλληνα ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη).
Πίσω και δεξιά από τη Μαδουρή θα δείτε το - επίσης καταπράσινο - και πλέον κοσμοπολίτικο νησί Μεγανήσι στο οποίο μπορείτε να δείτε είτε προσεγγίζοντάς το με μικρό βαρκάκι, το οποίο μπορείτε να νοικιάσετε κοντά στα Αχιλλέας Studios, είτε επιλέγοντας τις ημερήσιες κρουαζιέρες που ξεκινούν από το Νυδρί, είτε παίρνοντας φέρυ μποτ από το ίδιο σημείο.
Από την άλλη πλευρά, (μπροσά και αριστερά σας) θα δείτε το μικρό ιδιωτικό νησί της Χελώνης (που ανήκει σε οικογένεια Έλληνα πολιτικού) και πάλι στη δεξιά πλευρά σας, μπορείτε να ξεκουράσετε το μάτι σας στην αμμώδη παραλία, που φτάνει μέχρι το παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό Νυδρί.

Προσφέρετε όντως δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία σας για τους ενοίκους;

- Ναι. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση τους.

Πού θα βρεθούμε αυτό το καλοκαίρι;


Αχιλλέας Λευκάδα Studios & Διαμερίσματα

Διεύθυνση: Περιγιάλι (περιφερειακός δρόμος Λευκάδας - Νυδρίου) Τ.Κ. 31100, Λευκάδα

Χάρτης της Λευκάδας Νυδρί Περιγιάλι
Χρειάζεσαι και Google χάρτη της Λευκάδας?

Κάνε Κλικ ΕΔΩΛευκάδα Ξενοδοχεία, Στούντιο, δωμάτια στην παραλία Περιγιάλι Νυδρί


Τελευταία Reviews

Mας κάνετε καλύτερους!

Albertina R., Ιταλία

Διαμονή στα Achilleas Studios στην Λευκάδα από τις 26 Αυγούστου έως την πρώτη Σεπτεμβρίου 2017

Τίποτα.
Από τους πιο φιλικούς κι εξυπηρετικούς ιδιοκτήτες που έχω συναντήσει γεγονός που κάνει τόσο όμορφη και καλή την πρώτη εντύπωση του ξενοδοχείου.
Μου έδωσαν κατευθύνσεις και οδηγίες για μια εκδήλωση που ήθελα να παρακολουθήσω μαζί με έναν εξυπηρετικό χάρτη, διέθεταν και χώρο πάρκινγκ για το αυτοκίνητό μας και ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο να μας βοηθήσουν να κάνουμε early check in. Ακόμα κι αν δεν πήγαινε τίποτα άλλο καλά με αυτό το ξενοδοχείο, ο ευγενικός κύριος στη ρεσεψιόν εξασφάλισε ότι θα φύγω έχοντας και πάλι καλή εντύπωση. Ευτυχώς όλα σε σχέση με τα δωμάτια ήταν εξαιρετικά και δεν δίνω θετικές κριτικές χωρίς να το θεωρώ σοβαρό. Το δωμάτιο ήταν καθαρό, κομψό, ευρύχωρο ενώ το ξενοδοχείο διέθετε ένα μικρό cafe-bar στην παραλία όπου είχαμε το γνωστό ελληνικό καφέ FRAPE και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα κάθε μέρα, έχοντας κολυμπήσει στη θάλασσα ακριβώς μπροστά. Δεν χρειάστηκε να μετακινηθούμε πολύ σε άλλες περιοχές της Λευκάδας, με αποτέλεσμα αυτά τα ενοικιαζόμενα στούντιο να είναι η καλύτερη επιλογή για τη σύντομη διαμονή μας. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και ελπίζουμε πως θα επιστρέψουμε για μια διαμονή περισσότερων ημερών ξανά στο μέλλον.

 

Λευκάδα Ξενοδοχεία, Στούντιο, δωμάτια στην παραλία Περιγιάλι ΝυδρίΦωτογραφίες από τα Achilleas Studios στη Λευκάδα

Φωτογραφίες των Achilleas Studios Λευκάδα

Guitarist and Lead Vocalist

Loves long walks on the beach

Member since 1988
Αχιλλέας Studios Lefkada:Λευκάδα ξενοδοχεία, Λευκάδα στούντιο, οικονομικά δωμάτια, Περιγιάλι Νυδρί